Apasati pe imagini pentru vizualizare
Hotelul Intercontinental este amplasat chiar inima capitalei, in apropierea marilor centre de cultura ale Bucurestiului precum Teatrul National, Galeriile Art Expo, Galeriile Dominus sau Galeriile Dalles, a Universitatii Bucuresti, a Palatului Sutu. Hotelul domina peisajul hotelier bucurestean prin serviciile, rafinamentul si eleganta unui hotel de 5 stele cu o reputatie internationala.
Intercontinentalul reprezinta cea mai inalta cladire din Bucuresti(peste 80 m), avand 23 de nivele.
Dat in folosinta in 1970, el a fost realizat dupa planurile unui colectiv de arhitecti (D. Hariton, Gh. Nadrag, I. Moscu si R.Belea) si apartine complexului architectonic ce cuprinde si edificiul Teatrului National.
Constructia este alcatuita din trei corpuri cu plan triunghiular concav reunite de un corp central destinat circulatiei. Hotelul dispune de 400 de camere modern dotate, de mai multe restaurante, baruri, saloane de receptie si sali de conferinte.
Sunt prevazute, de asemenea, spatii de agrement (piscine, sali de gimnastica, terase etc.). A fost realizat pe baza unui acord de colaborare cu Intercontinental Hotel Corporation.
Hotelul Intercontinental este unul dintre cele mai importante obiective turistice din
Muntenia, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in
apropiere.
Ti-ar placea sa vizitezi
Hotelul Intercontinental
? Daca da, alege una dintre vilele sau pensiunile care au oferte de
cazare Bucuresti
Coordonate GPS: 44.437059,26.102357
Biserica Amzei din Bucuresti a fost ridicata in perioada dintre anii 1807-1810. Ea a fost distrusa in urma unui incendiu din anul 1846 si refacuta in anul 1875 cand i-au fost adaugate doua turle.Este
Intr-un cartier de pe dealul Piscului din Bucuresti, pe str. Martisor nr. 26, se afla locuinta celui mai mare poet al secolului nostru, Tudor Arghezi.
Ion N. Theodorescu, adevaratul nume, a trait intr
Arcul de Triumf a fost inaltat cu ocazia intoarcerii trupelor romane din razboiul de independenta, in anul 1878. Face parte dintr-o galerie onoranta de monumente care comemoreaza participarea Romaniei
Bustul lui Matei Basarab a fost realizat in 1943 de sculptorul M. Grigorescu-Vasilovici. Este turnat in bronz si asezat pe un soclu de piatra de Dobrogea.
Domn al tarii Romanesti intre 1632-1654, Ma
Manastirea Christiana se afla pe soseaua Pipera din Bucuresti si este manastire de maici cu viata de obste, in prezent cu 16 vietuitoare.
Manastirea a fost ridicata in anul 1992, Prea Fericitului Par
Materialele postate pe acest site apartin autorilor si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor.
Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei cu link activ catre
acest site.