Apasati pe imagini pentru vizualizare
Statiunea Nicolina se afla in localitatea Iasi, la altitudinea de 143 metri, fiind cunoscuta pentru factorii naturali, precum: apele minerale sulfuroase, iodurate, clorurate, sodice, bicarbonatate, hipotermale si bioclimatul excitant.
La baza de tratament Nicolina sunt tratate afectiuni reumatismale degenerative, abarticulare, afectiuni neurologice periferice, afectiuni posttraumatice, afectiuni ginecologice, afectiuni respiratorii, afectiuni otorinolaringologice, afectiuni dermatologice.
Baza dispune de instalatii pentru: bai calde cu apa minerala, impachetari calde cu namol sulfuros, irigatii vaginale cu apa minerala, aerosoli si pulverizatii, electroterapie si hidroterapie, sala de gimnastica medicala, aerohelioterapie si onctiuni cu namol.
Statiunea Nicolina este unul dintre cele mai importante obiective turistice din
Moldova, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in
apropiere.
Ti-ar placea sa vizitezi
Statiunea Nicolina
? Daca da, alege una dintre vilele sau pensiunile care au oferte de
cazare Iasi
Coordonate GPS: 47.145627,27.576706
Casa Memoriala George Toparceanu (1886 - 1937) din Iasi a fost construita la sfarsitul secolului al XIX lea.
Casa a fost sediul redactiei revistei Insemnari literare condusa Mihail Sadoveanu si Geor
La data de 21 septembrie 1868 s-a semnat actul de concesiune pentru construirea si exploatarea caii ferate de la Suceava la Roman, cu ramificatie la Iasi si Botosani.
Vechea gara din Iasi, denumita s
Cladirea Muzeului Mihai Eminescu din Iasi a fost conceput de catre arhitectul Virgil Onofrei si adaposteste un adevarat templu eminescian, ce a fost deschis cu prilejul centenarului mortii poetului, i
Palatul Neuschotz a fost construit in secolul al XIX-lea pe actuala strada Cuza Voda din Iasi si a apartinut bancherului Iacob Neuschotz, personaj cunoscut in special pentru ajutorul acordat comunicat
Lacul Halceni este un lac de baraj artificial de lunca din Campia Moldovei,in partea de nord a judetului Iasi,in vecinatatea localitatilor Halceni (comuna Sipote) si Vladeni.
Este construit
Materialele postate pe acest site apartin autorilor si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor.
Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei cu link activ catre
acest site.